Meteen naar de inhoud

Ontwikkelingen bij LetsCo

  Ontwikkelingen bij LetsCo

  Nieuw jaar, nieuwe kansen: we blijven in beweging. Zowel in het werk dat we doen als binnen LetsCo als organisatie. Daarom delen we graag de laatste ontwikkelingen met je. Zo ben je weer goed op de hoogte.

   


  Continuering keurmerk Letselschade

  Goed nieuws: we mogen het Nationaal Keurmerk Letselschade langer voeren. LetsCo droeg het keurmerk al, maar naar aanleiding van een recente beoordeling is er een positief advies afgegeven voor verlenging. Alle organisaties die het Nationaal Keurmerk Letselschade dragen staan voor een integere, snelle en rechtvaardige behandeling van letselschade. Dit in het belang van mensen die letselschade hebben opgelopen. LetsCo levert hier, volgens de beoordelende partij, een belangrijke bijdrage aan. En daar zijn we trots op!

  Nieuwe functies binnen LetsCo voor Geert Schimmel en Esther Snippe

  Binnen de directie van LetsCo heeft er een verschuiving plaatsgevonden. Geert Schimmel, oprichter van LetsCo, is per 1 januari 2023 verantwoordelijk voor het beheren en managen van externe contacten. Collega Esther Snippe gaat zich bezighouden met de bedrijfsvoering en personeelszaken van LetsCo, en blijft daarnaast werkzaam als letsel-onderwijsdeskundige.  Gefeliciteerd met de nieuwe uitdaging(en)!

  Collega Lisette in dienst getreden als letsel-onderwijsdeskundige

  Per 1 september 2022 mochten wij onze nieuwe collega Lisette de Heij verwelkomen! Ze is werkzaam als letsel-onderwijsdeskundige en zal zich inzetten voor cliënten in de regio Arnhem. Lisette:

  Voor LetsCo – verder na letsel ben ik letsel-onderwijsdeskundige in de regio Arnhem en omstreken. Na mijn master Onderwijskunde ben ik verzeild geraakt in de wereld van arbeidsparticipatie. Als jobcoach mocht ik toen, samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, werken aan arbeids- en vakvaardigheden. Samen keken we naar welke stappen er gezet moesten worden om dromen om te zetten in doelen en doelen om te zetten in acties. Door middel van humor en inlevingsvermogen bouw ik een persoonlijke band op en ga ik op zoek naar wat iemand nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Jongeren de tools en het zelfvertrouwen meegeven om uiteindelijk weer zelfstandig verder te kunnen groeien is iets waar ik veel energie uit haal. Het bieden van richting in een moeilijke situatie en samen met een jongere met trots terug te kunnen kijken. Als jongeren na een proces van veel kleine stapjes terugblikken op de lange weg die ze al hebben begaan, kan ik vol trots met ze meekijken.”

  LetsCo behoort tot de FD Gazellen van 2022

  LetsCo groeit. En zelfs zo snel, dat we behoren tot één van de meest snelgroeiende organisaties van Nederland, blijkt uit onze deelname aan de Gazellen Awards van Het Financieele Dagblad. Dat zien wij als een mooie bevestiging: we doen ons werk goed. Door onze groei kunnen we vaker het verschil maken voor jongeren met letselproblematiek op onderwijsgebied. En dát is waar wij het voor doen! We waren aanwezig op de uitreiking in Amsterdam.

  Manon Knoop vertrekt per 1 maart

  Letsel-onderwijsdeskundige en LetsCo-marketing manager Manon Knoop heeft per 1 maart een nieuwe baan, wat betekent dat ze LetsCo zal verlaten. Ruim vier jaar is ze werkzaam geweest bij ons en hebben we enorme stappen mogen maken met haar aan boord. We danken haar voor haar inzet, betrokkenheid en deskundigheid van de afgelopen jaren, en wensen haar (alvast) veel succes bij haar nieuwe uitdaging.

  VACATURE: letsel-onderwijsdeskundige regio Eindhoven en regio Rotterdam

  Er is een vacature bij ons vrijgekomen! Wil jij jongeren met letsel verder helpen in het onderwijs? En woon je in omgeving Eindhoven? Kom dan werken als letsel-onderwijsdeskundige bij LetsCo! Als enige in zijn soort is LetsCo – verder na letsel gespecialiseerd in het verder helpen van jongeren met letsel die vastlopen op het gebied van onderwijs. Klinkt dit als iets voor jou? Twijfel dan niet langer en reageer op onze vacature door hier te klikken.

  Of… woon je (in de buurt van) Rotterdam? En word je enthousiast van het begeleiden van jongeren? We zijn ook op zoek naar een letsel-onderwijsdeskundige voor de regio Rotterdam! LetsCo – verder na letsel helpt jongeren met letselklachten die vastlopen in het onderwijs. Dit is waar psychologie, onderwijs en recht samenkomen. Klinkt dit als iets voor jou? Klik dan hier en reageer op de vacature. We komen graag met je in contact!