Meteen naar de inhoud

Terugblik​

Terugblik 2022 Chantal Haenen

Voor de eerste wedstrijd van het seizoen vertrok Chantal naar ons plezante buurland: Chantal was van 5 tot en met 7 mei in Oostende (België) voor de wedstrijd voor de Wereldbeker. Hier wist ze op de eerste plek te eindigen bij zowel de wegrit als de tijdrit!

Daarna, van 12 tot 15 mei, deed Chantal mee aan de World Cup hanbiken in Elzach te Duitsland. Hier won ze twee keer goud.

Op het EK handbiken, dat plaatsvond in Oostenrijk van 26 tot en met 29 mei, behaalde Chantal wederom een gouden medaille op de weg- en de tijdrit.

Chantal sleepte in juni een bronzen medaille in de wacht bij de wereldbekerwedstrijd roeien in Poznan Polen. Voor het eerst roeide ze een wedstrijd, samen met Corné de Koning.

Ook in de zomer van ’22 ging Chantal vrolijk door. Op 1 en 2 juli vond de roeiwedstrijd ‘para-rowing Regatta’ plaats in Parijs. Hier eindige Chantal op de derde plek.

In Baie-Comeau in Canada behaalde Chantal, op het WK handbiken in midden augustus, een bronzen medaille op de wegrit.

De laatste wedstrijd van het jaar 2022 vond plaats in Tsjechië: daar deed Chantal mee met het WK roeien. In september wist ze hier op de vierde plek te eindigen.

Op dit moment geldt de winterstop. Chantal is nu aan het trainen voor het volgende seizoen, dat in april 2023 zal beginnen. LetsCo ziet in Chantal een optimistische, wilskrachtige dame die zichzelf ondanks het letsel in beweging heeft gehouden. Chantal maakt onderdeel uit van het LetsCo team en zal een inspiratie zijn voor onze medewerkers, cliënten en opdrachtgevers. Waar Chantal ons kan helpen anderen te inspireren om in beweging te komen en te blijven, steunt LetsCo Chantal in haar reis naar Parijs 2024.