Meteen naar de inhoud

Voorwoord

De meeste jongeren zijn bezig met het afsluiten van het jaar of het examineren. Een moeilijke periode voor veel letselschade slachtoffers. We zien rond deze periode vaak onzekerheid, vermijding of overbelasting de kop op steken. Zaak dus dat juist nu de jongeren goed begeleid worden. Als ze het schooljaar kunnen afsluiten met een overwinning, geeft dat hen meer zelfvertrouwen en houvast voor de toekomst. Na inspanning, dient ontspanning aan. Iets wat ze hard nodig hebben om opnieuw op te laden voor de volgende doelen: voor velen een vervolgstudie.

Ook voor LetsCo is het een periode van flinke inspanning geweest. Zowel in de begeleiding van onze jongeren, maar ook in het opstarten van nieuwe projecten zoals het vernieuwen van dit digitale magazine. Deze is anders dan anders, meer van deze tijd en past meer bij LetsCo. Met deze opzet geloven wij dat we onze opdrachtgevers en andere betrokkenen beter kunnen bereiken en interesseren. Hoewel je het magazine minder frequent zal ontvangen, wordt de content wel uitgebreid.

Zo laten we een verzekeraar en belangenbehartiger aan het woord tijdens een dubbelinterview in een casus van Geert. Het gaat hierbij om Nina van Gorkum, letselschadeadvocaat bij Slot Letselschade en Marja de Jong, personenschadespecialist bij Centramed. Letsel-onderwijsdeskundige Eva vertelt meer over een voor haar uitdagende maar succesvolle casus en vertelt Anne, een cliënte met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) van Manon, hoe ze de begeleiding van LetsCo ervaren heeft. Wouter zorgt ervoor dat de belangrijkste actualiteiten en ontwikkelingen binnen onderwijsland met jou gedeeld worden, en neemt samen met Veerle stelling over waarom wij niet met Cogmed werken. Als dat je niet interesseert…?!

We verwachten dat we met dit magazine jou ruimschoots kunnen voorzien van interessante informatie. We hopen dat je met plezier ons nieuwe magazine leest en er voordeel mee doet. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt, weet je ons te vinden!

Veel leesplezier!

Manon Knoop

Letsel-onderwijsdeskundige

voorwoord-mk
Manon Knoop, letsel-onderwijsdeskundige

PS: Er komt weer een deadline aan voor de cliënten! Als ze zich willen inschrijven voor een nieuwe studie, zal dit moeten gebeuren vóór 1 mei. Laat ze dit voor de zekerheid alvast doen, ook bij twijfel. Daarna kunnen ze altijd nog van opleiding switchen!